Go to Top

Specielle rejser

Specielle rejser til Færøerne

Go2faroes deler ud af mange års erfaring, og vi hjælper dig med at skræddersy en pakke til dig og dine behov.

Der er utroligt smukke udsigter på Færøernes mange små øer, og afstandene er ikke store. Derfor indkvarterer vi jer på samme sted under hele opholdet. Så er der også god tid til at udforske den lille hovedstad Tórshavns mange fine steder. Nyd naturen, kulturen, historien og den lækre, friske mad.

Go2faroes er ekspert i pakkerejser til Færøerne. Færøerne (Føroyar) består af 18 øer, der ligger midt i Nordatlanten nordvest for Skotland og midt mellem Island og Norge. Øerne fungerer som et selvstyre under Danmark. Med næsten 50.000 indbyggere er Færøerne et af verdens mindste ø-samfund. Rejsende til Færøerne bliver imponeret over den friske luft, det dybblå hav, de lodreRejser Færøerne | Saksun-husette klipper og de grønne bjerge med deres maleriske dale. En rejse til Færøerne er noget for alle, som nyder at være omgivet af natur.

Når man besøger Færøerne, er man aldrig mere end 5 km væk fra havet. Landskabet er domineret af stejle bjerge, og der er omkring 70.000 får og 2 millioner havfuglepar, herunder den største koloni af små stormsvaler i verden. Færøerne er unægteligt smukke: grønne, robuste og vindblæste.