Go to Top

Malerkursus med Kári Svensson

Malerkursus med Kári Svensson på Færøerne,  15. til 21 oktober 2014 & 20. til 26 maj 2015

7 dages kursus med fly t/r, fuld forplejning, transport, ophold og entréer.

15-21 oktober 2014 – 4 ledige pladser – book nu !! | 20-26 maj 2015 ledigt – 10 ledige pladser – book nu !!

Vi gentager successen!!
Det første kursus med Kári Svensson, kunstmaler var på Færøerne i juni, og arrangerer vi nu allerede flere kursuser.  Se billederne her fra tidligere malerkursuser.

Vi har sammensat et spændende akvarelkursus på den mest fascinerende øgruppe i verden: Færøerne. Her er der uendelige og fantastiske sanselige oplevelser at hente i den storslåede natur, med al den dramatik, som udtrykker sig i form og farve, man kan drømme om og som har inspireret kunstnere på Færøerne i generationer. Og nu har du muligheden.

Efterår Færøerne

Efterår Færøerne

Luften, havet, den vilde natur, de farvestrålende græs beklædte fjelde og de små huse – simple og primitive, og alligevel fantastisk robuste – ganske som livet selv på disse øer. Det fantastiske lys og de skærende kontraster, som du bliver udsat for, skaber løbende nye farvenuancer. Se dig omkring, og du finder motiver overalt.

Oplev Færøerne sammen med billedkunstner Kári Svensson, og forevig dine sanselige oplevelser med dine egne blyanter.

Som underviser er den internationalt kendte færøske billedkunstner Kári Svensson inspirerende og vejledende. Kursisterne får muligheden for at arbejde tæt sammen med Kári, som blandt andet vil gå i detaljer omkring komposition, farveværdier og klange.

På Færøerne, som blev valgt af magasinet National Geographic som verdens bedste ø-samfund foran Azorerne, Hawaii Malerkursus på Færøerneog Lofoten, møder du en vidunderlige natur, som viser sig overalt. Og kun 2 timer i fly fra København er rejsen til Færøerne i en overskuelig afstand. Alle forstår og snakker dansk på Færøerne, nogen med lidt af en charmerende accent, andre på en måde, der afslører at de har boet i Danmark gennem længere tid.

På øen Streymoy, blot 10 minutter fra Tórshavn i bygden Velbastað, har Kári Svensson sit atelier, som vi blandt andet skal besøge. Se billederne her fra sidste kursus.

 

 Få lidt inspiration til malerkursus med Kári Svensson på Færøerne

Tilmelding til malerkursus med Kári Svensson på Færøerne foregår her: efteråret 2014 og foråret 2015  

 

Om Kári Svensson (f.1954) -anses for at være en af de mere etablerede Færøske kunstnere med solid erfaring og anerkendelse inden for sit felt. Allerede som teenager havde han sin første udstilling, og siden er det blevet til talrige udstillinger i Skandinavien, New York, De Baltiske Lande, Holland og Singapore. Med hans malerier bevæger beskueren sig gennem de færøske landskaber med en palet, der stråler af intensitet og varme. Man befinder sig i naturen og ser, hvad Kári Svensson ser. Hans malerier bærer præg af de lange dage i naturen, hvor hans abstrakte landskaber tager form. Indfangelsen af fuglene, bjergene, havet, vinden og menneskene, som lever der, afspilles i voldsomme penselstrøg.

Tilmelding til malerkursus med Kári Svensson på Færøerne foregår her:  efteråret 2014 og foråret 2015  

Desuden arrangerer vi også malerkursuser efter ønske til grupper og foreninger på Færøerne og Danmark. Kontakt os om nærmere.

Malerkursus med Kári Svensson hvert efterår og hvert forår på Færøerne

Nyd rejsen med Airline of the Year 2013 Atlantic Airways fra København til Færøerne.

Ved ankomst til Vágar tager Kári Svensson imod.
Bus til Gjógv, hvor vi indkvarterer på Gjáargarður guesthouse.

Efter check-in starter kursuset og  kører vi straight ahead alle dage.  Almindeligvis arbejder vi fra kl. 09. til 12. og videre fra 13.30 til 17.30. Om du ønsker at arbejde videre om aftenen, er du velkommen til det. Kári vil også være behjælpelig på sådanne tidspunkter. Værkstedet kan benyttes til kl. 21.00 eller efter aftale.

Dagene bruger vi til videre udvikling og går ind i os selv og skaber god kunst. Husk at have smil på læberne og godt humør, maleglæde og glem ikke dig selv.

Heldagsudflugt
vi skal også se og opleve Færøerne og bruger vi en hel dag i Tórshavn hvor vi blandt andet skal se Færøernes Kunstmuseum og Kári’s værksted.

Filmen “Svartur Sannleiki” eller “sort sandhed” om kunstneren Ingálvur av Reyni er et dybt gående portræt af kunstneren. Det er en fin film som vi også skal se.

Se billederne her fra sidste kursus.

Pris pr. person: kr. 9.990

Materialer:

Kári har et stort udvalg af akvarelfarver og kan du mod betaling bruge af alle hans farver. Pga luftfartsregler anbefalder vi, ikke at medbringe farver i flyveren.

Husk tegnemateriale, godt papir, dårligt papir og gode blyanter(oliemaling ikke tilladt). Vi kan sagtens skaffe alle materialer på Færøerne til en god pris, inkl. lærreder i flere størrelser.

Staffelier er tilgængelige.

Evt. tillæg

  • Enkeltværelse kr. 1.800

Prisen inkluderer:

  • Fly fra København til Færøerne t/r (inkl. skatter og afgifter)
  • Arrangeret fællestransport på Færøerne
  • Overnatning i delt dobbeltværelse på Guesthouse i Gjógv
  • Helpension, inkl aftensmad ankomst dagen
  • Dansktalende kursusleder og rejseledere.
  • Entréer

Prisen inkluderer ikke

  • Drikkevarer, ud over isvand, der altid følger frit og rigeligt
  • Forsikringer

Flytider og info pakke

vi sender flytider og info pakke pr email 4 uger inden kursuset starter.

Forbehold:

Der tages forbehold for ændringer i rejse- og udflugtsplanen som følge af vejrforholdene på Færøerne. Vi forbeholder os ret til prisændringer, f.eks. nye skatter, afgifter og brændstoftillæg.

Malerkursus med Kári Svensson på Færøerne

20. - 26. maj 2015

Rejsedeltager nr.  1

Fornavne og evt. mellemnavne (Som i pas)
Efternavn (Som i pas)
Adresse
Postnr.
By
Land
E-mail - Al fremtidig henvendelse vil ske til denne e-mail-adresse. *
Gentag e-mail *
Telefon fastnet
Telefon mobil/arbejde
Stilling
Fødselsdato
 /  / 
Køn
Kommentar:

Malerkursus med Kári Svensson på Færøerne

15. oktober til 21. oktober 2014

Rejsedeltager nr.  1

Fornavne og evt. mellemnavne (Som i pas)
Efternavn (Som i pas)
Adresse
Postnr.
By
Land
E-mail - Al fremtidig henvendelse vil ske til denne e-mail-adresse. *
Gentag e-mail *
Telefon fastnet
Telefon mobil/arbejde
Stilling
Fødselsdato
 /  / 
Køn
Kommentar:

Malerkursus med Kári Svensson