Go to Top

Om Go2Faroes

Go2Faroes

Vi samarbejder med et stærkt og kompetent hold af kvinder og mænd, der på hver sin måde bidrager til vores vellykkede rejser. Fælles for dem alle er, at de brænder for deres områder og kender det bedre end de fleste. Alle taler skandinavisk, nogle med charmerende accent, andre på en måde, der afslører at de har boet i Skandinavien i lang tid. En dygtig rejseleder bidrager til en tur med en masse, som man aldrig vil kunne læse sig til.

Willi Olsen
Uddannet i Banknordik og direktør for go2faroes. Han har mange års erfaringer med at planlægge rejser til Færøerne. Willi sørger for den utraditionelle rejse, som kun en lokal færøsk ven ville kunne give sin gæster. Hans interesser er færøsk historie, politik, den smukke natur og vandreture. Willi, som er en meget energisk og aktiv person, brænder for Færøerne, og med sit glade sind gør han sit til, at hver tur bliver en uforglemmelig oplevelse.

Annika Hoydal
Sangerinden, skuespilleren, sangskriveren og rejselederen Annika Hoydal voksede op i Tórshavn på Færøerne. Hendes far var forfatteren og politikeren Karsten Hoydal, der var aktiv inden for kultur- og samfundslivet, så barndomshjemmet var åbent for de kunstnere og fortattere, der boede og besøgte øerne dengang.

Med tiden kom musikken til at fylde mere og mere. Hun har nu 14 udgivelser bag sig – fortrinsvis hvor hun har komponeret musikken til ord af færøske digtere. Hun var i mange år forsanger i den legendariske færøske gruppe ”Harkaliðið”, og i de senere år har hun optrådt med eget band. Annika Hoydal er især kendt i Norden og Tyskland, hvor hun har turneret meget. Hun er efterhånden blevet en betydningsfuld formidler af færøsk kunst og kultur. Åben overfor verden tolker hun konstant sin oprindelse på en ny måde.

Árni Dahl
Lektor og underviser i færøsk sprog og litteratur ved universitetet Fróðskaparsetur Føroya på lærer-/pædagoguddannelsen. Han har også skrevet om færøsk grammatik, litteraturhistorie samt andre undervisningsbøger.

Guðrun Haustein
Født og opvokset på Færøerne, men har boet i Danmark i flere år. Hun boede tæt ved den tyske grænse i Kruså, indtil hun i slutningen af 1980′erne flyttede tilbage til Færøerne, hvor hun i en tid arbejdede på hotel i Tórshavn. Gudrun er en tryllekunstner, der er i stand til at forevige historier og sagn. Hendes store viden om historie og den uofficielle historie gør hendes fortællinger til noget helt specielt.

Kári Svensson
Internationalt anerkendt malerkunstner. Han anses for at være en af de mere etablerede Færøske kunstnere med en solid erfaring og anerkendelse inden for sit felt både på Færøerne og internationalt. Han har haft adskillige udstillinger i Skandinavien, New York,  De Baltiske Lande, Holland og Singapore. I 2013 arrangerer go2faroes flere malerkurser på Færøerne med Kári Svensson.

go2faroes | fly rejser til færøerne

go2faroes | flyrejser til Færøerne

Om logoet

Det Færøske flag, Merkið, er smukt placeret over Færøernes 18 øer. Farverne går igen i navnet “go2faroes”.