Go to Top

Malerkursus

Malerkursus i den flotteste natur.

Færøerne byder på enestående natur, og nu har du muligheden for at besøge øerne og deltage i et malerkursus.

Flyrejsen til Færøerne foregår med Atlantic Airways, det lokale flyselskab. Der er flere afgange fra Kastrup til Vágar dagligt. Et malerkursus på Færøerne kan være inspirerende, og hvis du ikke har været på Færøerne endnu, er her en god mulighed.

I dagene 15. maj til 23. maj 2014 arrangerer vi sammen med den internationalt anerkendte kunstmaler Kári Svensson et specielt malerkursus på Færøerne. Vi skal blandt andet besøge Kári Svenssons Atelier på Velbastað, se Færøernes største malerkunst samling og selvfølgelig male sammen men Kári. Vi bor i i det natur skønne Gjógv.

Læs alt om forløbet her

For nylig blev Færøerne placeret som verdens mest indbydende rejsemål. Det skete, da National Geographic (National Geographic Traveler og National Geographic Center for Su­stain­able Destinations) foranstaltede en om­fat­tende undersøgelse af 111 for­skellige ø-samfund over hele verden. Et panel bestående af 522 velberejste eksperter i bæ­re­dygtig turisme skulle vur­dere disse øer og sætte dem i rækkefølge på en liste med de mest uspolerede øverst. Færøerne blev nummer et foran Hawaii, Island og Lofoten.