Go to Top

Kør selv

Kør selv byder på varierede pakkerejser med 3, 5 eller 8 dages rejser til Færøerne

Kør selv-mulighederne er mange, og vi har her lavet nogle forslag til rejser, hvor du kan vælge ud fra budget og tid.

Vi samarbejder med alle hoteller på Færøerne og kan altid tilbyde andre hoteller, end hvad er der annonceret. Vi justerer også gerne programmet, såfremt du har ønsker om et specifikt hotel, og hvis overnatningsstedet er udsolgt, finder vi alternativer.

Færøerne oplever i disse dage en sand opblomstring, hvad angår kunst, kultur og sang. Der foregår flere begivenheder i løbet af året, og vi kan altid forskellige tidspunkter på året til kør selv Færøerne – pakke i forhold til jeres konkrete ønsker. Kør selv-pakkerne er som udgangspunkt med overnatning på hotel/guesthouse i Tórshavn.

Vi anbefaleer altid vores gæster at medbringe almindeligt tøj, varmt tøj og regntøj, gode vandrestøvler, en kikkert og ikke mindst kamera. Paraply er ikke nødvendigt. Elektriciteten er 220V/ 50 Hz, akkurat som i Danmark. Man betaler desuden med danske sedler. De fleste internationale betalingskort inkl. Dankort accepteres. Mobiltelefoner med abonnement fungerer fint, mens mobiltelefoner med taletid ikke altid fungerer.

Se mere om vores kør selv-ture her.