Go to Top

Grupperejser

Go2faroes er specialist i skræddersyede ferie- og grupperejser til Færøerne.

Hver enkelt af vores grupperejser er skræddersyet og individuelt designet til din gruppe og din gruppe alene. Du skal blot fortælle os, hvornår du vil rejse, og hvad du ønsker at lave, så sammensætter vi det ideelle gruppeprogram til dig og din gruppe.

Vi er et familiedrevet og selvstændigt selskab, der sammen med et stærkt og kompetent hold af kvinder og mænd skaber fantastiske skræddersyede ture og ferier til Færøerne. Igennem årene har vi blandt andet arrangeret grupperejser til Færøerne for foreninger, klubber, interesseorganisationer med interesse for kultur, natur, vandreture, kunst, fotosafari, malerkunst, korsang samt meget, meget mere.

grupperejser

Alle grupperejser kan tilpasses i forhold til dine ønsker og dit budget også i forhold til hoteller og camping og ophold af forskellig varighed.

Vi kan skræddersy en rejseplan designet specielt ud fra dine behov, dit budget og dine særlige interesser. De næste sider er et udvalg af eksempler på ruter til inspiration – og du er velkommen til at vælge fra en af vores ture for enkeltpersoner, som vi kan tilpasse til at blive en privat grupperejse.

Ved at kombinere dine egne ideer og din særlige interesse med vores viden, ekspertise og erfaring kan vi sammen skabe dine egne unikke grupperejser.

Vores mål er at gøre hver grupperejse så nemt og overskuelige for dig,  så du og din

grupperejser | Færøerne gruppe kan nyde en perfekt tur sammen på Færøerne.
Kontakt os  om grupperejser eller forespørgsler om andre ture til Færøerne.

 

 

[portfolio display='details' portfolio='all' order='newest' columns='2' ]