Go to Top

Overnatning på Færøerne

Hotelovernatning på Færøerne

De fleste hoteller og guesthouses på Færøerne har foruden overnatning også egen restaurant.

Hotelovernatning på Færøerne gør det muligt at få den nødvendige ro og hvile på en god rejse til Færøerne. Det er nemt at køre rundt på øerne og – hvis man vil – få lokal hotelovernatning. Generelt er det en god ide at være ude i god tid, da kapaciteten for hotelovernatning på Færøerne er begrænset.

Den mest luksuriøse hotelovernatning på Færøerne findes på Hotel Føroyar (oversat til Hotel Færøerne ), der ligger højt oppe i bakkerne med en fantastisk udsigt over Tórshavn by, Nólsoy og fjorden. Hotellet er i gåafstand fra centrum, men turen op ad bakke kan være hård. Der kører dog både bus og taxi til hotellet, som har egen restaurant.

Hotel Hafnia er central placeret midt i centrum.  Når du træder ud af hotellet, er du i centrum, blot 3 minutters gang fra havnen, hvor Smyrillines Norrøna lægger til. Hotellet har egen restaurant.

Hotel Tórshavn er et tidligere sømandshjem, og ligger kun 100 meter længere op i Tórshavn by fra Hotel Hafnia. Hotel Tórshavn har også egen restaurant.

Hotel Streym, som er placeret nogle få hundrede meter i den modsatte retning fra Hotel Hafnia og Hotel Tórshavn, har en god udsigt til Nolsoy.

Centralt mellem Hotel Streym og Hotel Hafnia ligger Guesthouse Skansin. Længere op i byen ligger Guesthouse Bladypi.

Centralt placeret i den sydvestlige del af Tórshavn, blot 20 minutter fra centrum, ligger Guesthouse Marknagil og Guesthouse undir Fjalli, som har eget cafeteria.

Hotelstandarden på Færøerne er høj, og personalet er, som færinger er flest, meget venlige og service-mindede. Flere hoteller har jævnligt temaaftner, hvor der serveres særlige færøske lækkerier. Go2faroes tilbyder dig en verden i Nordatlanten, hvor naturen er vild og uberørt. Det tager blot 2 timer at rejse til Færøerne med Atlantic Airways. Vi har sammensat nogle rejsepakker til dig med fly, bil og overnatning på Færøerne.

Der er også muligheder for overnatning uden for Tórshavn.

Hotelovernatning på Færøerne

 

I Norðoyggjum (Nordøerne), hvor Klaksvík er placeret, ligger hyggeligt placerede Hotel Klaksvík med en dejlig udsigt over hele byen. Hotellet har egen restaurant/cafeteria. Tæt ved lufthavnen Vagar Airport er lufthavnens Hotel Vagar, som har egen restaurant. I Suðuroy (Suderø) ligger hotel Tvøroyri centralt placeret i Tvøroyri.

 

 

Overnatning på Færøerne